UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Zorgverhuizingen

UTS van der Geest

Uw verhuizing, onze zorg!

Verhuizingen in de zorgsector vereisen een specifieke aanpak. Wij kennen de zorg van binnenuit en zijn uitstekend op de hoogte van wet- en regelgeving. Mede daardoor heeft Van der Geest heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot vaste verhuizer van verschillende instellingen in de regio's Den Haag en Rotterdam. 

Met regelmaat verhuizen wij complete verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra in verband met renovatie en nieuwbouw. Ook verzorgen we individuele verhuizingen naar of binnen woonzorgcentra. Onze verhuisdirigente is behulpzaam in al het regelwerk en ook het regelen van opslag is geen probleem. Volledig 'ontzorgen' is ons sleutelwoord bij zorgverhuizingen. 

Wilt u ook een professionele verhuizer die ervaren is in de zorg en al vele verhuizingen van woonzorgcentra met succes heeft afgerond? Kies dan voor UTS Van der Geest Verhuizingen en neem contact met ons op!