UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Opslag

UTS van der Geest

Uw verhuizing, onze zorg!

Wij bieden geen self storage, wij bieden service! Wij begrijpen dat uw inboedel of archieven waardevol zijn. Vandaar ook dat wij opslagruimten hebben in onze eigen gebouwen, in Den Haag en Rotterdam. Deze zijn voorzien van inbraak- en brandbeveiliging, klimaatcontrole en gecertificeerde ongediertecontrole. Paleis Noordeinde sloeg eerder ook zijn inboedel op bij UTS Van der Geest, evenals rijksoverheden. Wij zijn er trots op dat we die kwaliteit bieden!

In de opslag van UTS Van der Geest Verhuizingen kunt u rekenen op zorg. Zorg voor uw inboedel en zorg voor u! We kunnen de materialen namelijk ook ophalen en afleveren op een door u gewenste locatie. Of onze magazijnmedewerkers zetten spullen voor u klaar of pakken inboedel voor u in. We doen er alles aan om de opslag voor u gemakkelijk te maken.

Opslag inboedel en archieven

UTS Van der Geest Verhuizingen biedt verschillende mogelijkheden voor opslag van inboedel of archieven. We hebben opslaglocaties in Den Haag en Rotterdam. Praktisch als u gaat verhuizen, verbouwen of gewoon als u meer ruimte wilt in uw woning of zakelijke omgeving. U kunt kiezen voor flexibele en betaalbare oplossingen met MAM-ruimten (Multifunctioneel Archief en Magazijnruimte), containeropslag en opslagkisten. Onze opslagruimten bevinden zich op een A-locatie in de Randstad, direct naast de A13 en de A4 bij Rijswijk. Vanaf ons pand hebben we een snelle verbinding met Schiphol, de regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft. Voorschoten, Westland), Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. We zijn daardoor goed bereikbaar voor klanten en kunnen inboedel ook snel ophalen of afleveren.

Maak ruimte door opslag

U kiest de ruimte die bij u past en wij waarborgen een nette en veilige opslag van uw inventaris. Wij werken met goed opgeleide magazijn- en verhuismedewerkers en gecertificeerde materialen. Op afroep bezorgen wij de inboedel op het door u gewenste adres. Ook een passende oplossing voor de opslag van uw goederen met een waarborg voor kwaliteit? Neem snel contact op met UTS Van der Geest Verhuizingen!