UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Het bedrijf

UTS van der Geest

Uw verhuizing, onze zorg!

Een verhuizing is vaak een ingrijpende operatie. Verstandig dus om dit aan de professional over te laten. Bij UTS Van der Geest Verhuizingen bent u verzekerd van een ervaren verhuisteam, dat onder andere actief is in Rijswijk, Den Haag, het Westland en Rotterdam. Geen ingehuurde studenten, maar gecertificeerde verhuizers die met veel zorg met uw spullen omgaan.

Al 89 jaar verhuizen wij onze klanten naar hun nieuwe onderkomen. Particulieren, scholen, bedrijven en ook complete zorginstellingen. Groot of klein, iedere verhuizing is uniek. We verhuizen veel klanten in de regio groot Den Haag, maar ook landelijk en internationaal zijn wij uw professionele partner in logistiek. Bij UTS Van der Geest Verhuizingen kunt u rekenen op een aanpak waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan.

Wilt u ook een verhuisservice die professioneel is in prijs, prestatie en persoonlijke benadering? Neem contact met ons op!