Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Schone Start Service

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijf snel operationeel

Wat is er heerlijker om na een verbouwing, renovatie of verhuizing weer op een schone werkplek te beginnen? En met schoon bedoelen we dan ook écht schoon. Daarvoor is onze speciale Schone Start Service. Er gaat nu eenmaal niets boven een nieuwe frisse start!

Werkplekhygiëne loont

We constateren dat steeds meer werkgevers aandacht besteden aan werkplekhygiëne. Waarom? Omdat investeren in een werkelijk frisse werkplek loont. Als je werkplek schoon is, krijg je gewoon meer zin om te werken, dus is de productiviteit hoger en verlaag je meteen het ziekteverzuim.

Nieuw begin

Met onze Schone Start Service pakken we de schoonmaak van uw pand grondig aan. We verwijderen alle kalk en cementsluier, reinigen de keukens, het sanitair en zemen de ramen.  Ook reinigen we het tapijt, een plek waar veel allergenen en bacteriën huizen. We nemen ook gelijk de toetsenborden, telefoonhoorns en bureaubladen mee. Dat zijn namelijk plaatsen waar veel ziektekiemen zich verzamelen en waar ze lang kunnen overleven. Zo doorbreken we de besmettingsketen en gunt u uw medewerkers een onberispelijk nieuw begin.

Klik hier en lees meer over de voordelen van een schone kantoorruimte.
Klik hier en lees hier hoe het zit met de hygiëne op de werkvloer.
Hoe kunt u de hygiëne op de werkplek verbeteren? Klik hier.

Interesse in onze Schone Start Service? Neem contact op en ga fris van start!