UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Smart Logistics Services

Bedrijfsverhuizing

Flexibele maatwerkoplossing

Roerende goederenstromen en opslag zijn kostbaar, zeker wanneer uw pand zich in het hart van de stad bevindt. Externe opslag biedt vaak uitkomst, maar heeft als nadeel dat het logistieke proces niet wordt ondersteund en u niet snel over de gewenste producten kunt beschikken. Met Smart Logistics Services (SLS) kiest u voor een logistieke hub aan de rand van de stad: een flexibele maatwerkoplossing die geheel naar wens wordt afgestemd op uw bedrijfsvoering.

SLS: efficiënt en kostenbesparend
Wij zorgen voor het totale verloop van uw goederenstroom. Leveranciers bezorgen uw producten bij onze opslagloods, die direct aan de A13 ligt en nabij de A4 met uitvalswegen naar Den Haag, Delft, Rotterdam en Amsterdam. De goederen worden gecontroleerd ingeslagen, gecodeerd en eventueel afgemonteerd. Op afroep uwerzijds zorgen wij 'Just in Time' voor verdere distributie. Dit proces is niet alleen bijzonder geschikt tijdens renovatieprojecten, maar denk ook aan het bevoorraden van (zorg)instellingen, hotels, kantoren en winkels.