UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Kantoorverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijf snel operationeel

Een kantoorverhuizing vereist een gestructureerde aanpak. De lopende zaken mogen immers geen schade en hinder van de verhuizing ondervinden. UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag adviseert u in alle facetten van dit proces, zodat uw bedrijf en werknemers zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Volledige ondersteuning

Met bijna 90 jaar ervaring biedt UTS Van der Geest Verhuizingen op veel fronten van de kantoorverhuizing ondersteuning. Wij werken met gestructureerde en duidelijke draaiboeken en communiceren helder. Een verhuisdirigent van ons bedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert u gedurende het hele proces. Onze service stopt niet voordat u naar volledige tevredenheid op uw nieuwe locatie draait. Want heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de ICT, demontage en montage van meubilair, het inpakken van archieven of facility management? UTS Van der Geest Verhuizingen biedt ondersteuning op al deze gebieden. Wij hebben gestructureerde werkprocessen en werken met verhuisinstructies en coderingssystemen voor het inpakken van archieven en werkplekken. Zo weet u zeker dat uw kantoorverhuizing slaagt!

Meer kantoorverhuizingen

We hebben kantoren in onder meer Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leidschendam Voorburg en de regio Rotterdam verhuisd, maar draaien onze hand niet om voor interregionale en internationale verhuizingen. Meer vestigingen die moeten samenvoegen of juist een extra vestiging erbij? UTS Van der Geest Verhuizingen verzorgt deze kantoorverhuizingen via een geïntegreerde aanpak. Goede communicatie en heldere afspraken zijn hierin doorslaggevend voor een soepele overgang van al uw medewerkers.

Onze accountmanagers informeren u graag over onze oplossingen op maat. Persoonlijk contact met een van onze accountmanagers? Bel UTS Van der Geest Verhuizingen en zij staan u graag te woord! Of vraag direct een offerte aan.

Bekijk hier het nieuwsbericht over de verhuizing van Studio Roosegaarde