UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Bedrijfsverhuizing

UTS van der Geest

Uw verhuizing, onze zorg!

Wij zorgen dat uw bedrijfsverhuizing slaagt! Of dat nu gaat om de verhuizing van een kantoor, een instelling of een school, UTS Van der Geest Verhuizingen adviseert u in alle facetten van het proces. Dit begint bij heldere communicatie, die van doorslaggevend belang is voor een soepele overgang naar de nieuwe locatie. Een bedrijfsverhuizing verloopt geruisloos als logistieke zaken goed geregeld zijn en alle neuzen dezelfde kant op staan. Iedereen is geïnfomeerd, materialen en documenten zijn goed gelabeld en u kunt overleggen met een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf: uw persoonlijke verhuisdirigent. Met een gestructureerd draaiboek, heldere communicatie en vele jaren verhuiservaring zorgen wij dat uw bedrijf zo weer aan de slag kan. Wij zetten alle schakels op het juiste moment in, zodat uw zorg minimaal is.

Totaalservice bedrijfsverhuizing

Onze service bij een bedrijfsverhuizing gaat veel verder dan materialen verplaatsen. Naast de verhuizing zelf verzorgen wij tal van andere zaken rondom de overgang naar het nieuwe pand. Denk bijvoorbeeld aan demontage en montage van meubilair en het inpakken van archieven en werkplekken. Ook verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden en tijdelijke en permanente opslag. Van der Geest Verhuizingen pakt uw spullen in, slaat deze desgewenst tijdelijk op en zorgt dat het weer netjes uitgepakt op de nieuwe bedrijfslocatie staat. De opslag gebeurt in onze eigen panden, die voorzien zijn van hoogwaardige beveiliging en klimaatcontrole. Daarmee garanderen we een optimale behandeling.

Project- en woninginrichting

Onze roots liggen in de Haagse regio, met klanten in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam Voorschoten, Wassenaar en Delft. Maar we bedienen klanten nationaal en internationaal. Huidige klanten waarderen onze service, flexibile opstelling en complete dienstenpakket. Zo kan onze afdeling project- en woninginrichting zorgen voor nieuwe vloeren, raamdecoratie en meubilair. Een frisse inrichting maakt de start op uw nieuwe locatie compleet

Ook een totaalservice voor uw bedrijf die verdergaat dan het verplaatsen van dozen? Een verhuizer die uw partner is in het complete logistieke traject? Neem contact met ons op!