UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

AGAAT weet raad!

UTS van der Geest

Ondersteuning voor zorginstellingen en particulieren

De ontwikkelingen in de zorg vragen om nieuwe dienstverlening. AGAAT neemt zorginstellingen en bewoners de volledige zorg rondom verhuizingen uit handen. AGAAT verhuist, klust, richt in, administreert en maakt schoon. Dit alles vanuit een integrale aanpak en tegen verrassend lage kosten.

Efficiënt en kostenbesparend

AGAAT kent de zorg van binnenuit, herkent knelpunten en is volledig op de hoogte van wet- en regelgeving. Vanuit een integrale aanpak is een efficiënt en kostenbesparend concept ontwikkeld voor alle interne en externe mutaties. De snelheid en precisie waarmee wordt gehandeld, zorgden ervoor dat verschillende grote zorginstellingen in de regio volledig op AGAAT zijn overgestapt.

Eén contactpersoon

AGAAT verzorgt grootscheepse verhuizingen naar nieuwe locaties, maar ook individuele verhuizingen. AGAAT regelt het in- en uitpakken, de stoffering, het aansluiten van apparatuur tot en met het ophangen van schilderijen. U heeft één vaste contactpersoon die alles regelt. Het werken met verschillende leveranciers behoort tot het verleden.

Naar AGAAT website